За нас I Лекотоварни I Тежки I Индустриални I Селскостопански I За контакти I Обратна връзка I English I
 

 

 
Завод за автомобилни гуми ДИНАМИК - ЕМ2
 
 
         Заводът за автомобилни гуми 'ДИНАМИК' АД София е специализиран в производството на външни пневматични гуми с диагонална конструкция за тежки, леки и лекотоварни автомобили, автобуси, селскостопански машини, трактори и ремаркета, електро и мотокари.
 
          'ДИНАМИК' АД София е приемник на първото каучукопреработвателно предприятие в България, основано през 1929 година. Поради неотдавнашните политически промени в страната, името и търговската марка на завода, бяха променени от 'Георги Димитров' на 'ДИНАМИК'. Въпреки това 'ДИНАМИК' запази добрите си пазарни позиции и продължава да е основния производител на диагонални гуми в България.
 
          Производственият капацитет на 'ДИНАМИК' АД София е над 500000 бр. гуми годишно. Персоналът на фирмата е приблизително 250 работници и служители. Екип от опитни специалисти непрекъснато внедрява нови протекторни рисунки и конструира нови размери диагонални гуми за посрещане на търсенето на пазара.

          Въпреки по-широката употреба на радиалните в съвременния транспорт, диагоналните гуми все още се предпочитат за редица машини и транспортни средства, особенно за товарни автомобили и автобуси, с експлоатация при тежки пътни условия и претоварване, за селскостопански и индустриални машини. Групата на индустриалните гуми с марка 'ДИНАМИК' за електрокари, мотокари и високоповдигачи е известна с отличните си експлоатационни качества, надежност и издръжливост и преобладава в производството на фирмата.

          Стратегическото местоположение на 'ДИНАМИК' АД София в индустриалната зона на София, добре развитата инфраструктура, както и собствения екип от специалисти в международната търговия са предимства в реализирането на външнотърговската дейност на фирмата.
 
Design & Support:
Need.bg

web.need.bg